One Gaming Group

Vår Historia

One Gaming Group bildades 2020 under namnet ”Call of Duty: Sverige” på Discord där vi har som mål att skapa en hållplats för personer som har intresse för spelet Call of Duty. Det tog snabbt fart och till slut hade vi skapat ett community som skall komma att bli något mycket större än vad vi tänkt. Visionen växte och man tog in fler personer med samma mål och vision.

Tillsammans startade vi en förening som ska bli grunden för framtiden inom Call of Duty i Sverige. Det har historiskt sett satsats väldigt lite på Call of Duty i Sverige, det fanns ingen plattform, inga ligor och ett väldigt splittrat community. Vi har därför skapat ett community där alla kan vara med, oavsett om du är noob eller pro.

Våra Mål

Vårt uppdrag är att utbilda människor om e-sport som idrott och fördelarna med spelkulturen och gemenskapen, vi vill också ge spelarna möjlighet att lyckas inom e-sport och samtidigt ha kul. Detta kommer bland annat att hjälpa människor att slappna av från stress och lära den hantera motgångar och problem.

Vi kommer också främja vänskap och gemenskap, inte bara i Sverige, utan relationer på ett gränsöverskridande sätt med människor runt om i världen. Vi värdesätter individuella och kulturella skillnader och är engagerade i att tillhandahålla en inkluderande gemenskap som är välkomnande och fri från diskriminering.

Vårt Engagemang

GEMENSKAP

Spel är inte bara nyttigt för ungdomar, det hjälper också människor att slappna av från stress och lär dem hantera motgångar och problem. Även för äldre finns skäl att spela.

TRYGGHET

Vi är engagerade i att öka barns och ungas trygghet på internet genom att ge kunskap och stöd till barn, unga och vårdnadshavare via våra Digitala Trygghetsvärdar (DTV).

UTVECKLING

Vi vill ge spelare möjligheten att utvecklas inom e-sport och samtidigt ha roligt. Turneringar inom Call of Duty och Warzone är i en expansionsfas och vi jobbar för en positiv utveckling.

E-SPORT

E-sport är en idrott som ofta främjar vänskap och gemenskap, det är inte bara i Sverige, utan relationer skapas på ett gränsöverskridande sätt med människor världen över.